Interieur

Particulier
Gaat u verhuizen of bent u uitgekeken op uw interieur? Professioneel advies levert u een inrichting op waarin u zich thuis voelt. Wij helpen u met het maken van een goede indeling, een kleurplan, het uitzoeken van meubels en stoffen en zorgen met een lichtplan voor het juiste licht op elk moment van de dag. Alleen al door het risico op miskopen te beperken, heeft u de kosten van het ontwerp snel terugverdiend.

Tijdens een intakegesprek bij u op locatie inventariseren wij uw ideeën en wensen. Ieder mens en elke woonsituatie zijn verschillend. Door goed naar u te luisteren komen wij altijd met een interieurontwerp dat bij u past. Ook voor een kleinschalig advies komen wij graag bij u langs.

Verkoopstyling
Smaken verschillen. Daarom kan het gebeuren dat de inrichting van uw woning niet bij potentiële kopers van uw woning in de smaak valt. Voor sommige mensen is het lastig om dan nog de positieve aspecten van een woning te zien. Met ons advies maakt u uw woning verkoopklaar.
Ons advies: Schakel ons vroeg in, zodat de foto's op funda al prikkelen om te komen kijken!

3D visualisatie
Met ons 3D ontwerpprogramma kunnen wij uw woning virtueel inrichten. Een ontwerpplan gaat dan echt leven en met een klik op de muis kunnen we aanpassingen aanbrengen. We kunnen het soort meubels veranderen, de kleur van de wanden en zelfs ramen en deuren verplaatsen. Het resultaat van het ontwerp krijgt u digitaal tot uw beschikking.