Projecten

Zakelijk
Aan het inrichten van bedrijfsruimten worden andere eisen gesteld dan aan een particuliere inrichting. Een goed interieurontwerp zorgt dat u, uw medewerkers en in veel gevallen uw klanten zich prettig voelen. Met licht en kleur de gewenste sfeer creëren en zorgen voor een goede logistiek zijn aspecten die een grote rol spelen. Door het interieur komt de identiteit van uw bedrijf of organisatie tot uiting.

Horeca
De inrichting van uw horecabedrijf bepaalt voor een groot deel dat klanten zich prettig voelen in uw café, restaurant of hotel. Sfeer en gezelligheid gecombineerd met goede werkruimte voor uw personeel. Wij helpen als bij een heel nieuw interieur, maar ook met kleine aanpassingen kunnen wij een sfeer creëren.

Kantoor
Een inspirerende ruimte, waar uw medewerkers zich prettig voelen. Dat is altijd het uitgangspunt van een interieurontwerp voor een kantoorruimte, zoals MH Interieurdesign voor ogen heeft. U kunt ons inschakelen bij nieuwbouwprojecten, maar met uw bestaande indeling of het kantoormeubilair dat u al heeft maakt ons advies wel degelijk een aangenaam verschil.

Showroom
U wilt dat de producten in uw showroom optimaal uit de verf komen. Het is bovendien een ruimte waar uw bedrijfsidentiteit het meest spreekt. Een goede routing met commercieel gepresenteerde producten verleidt uw klanten tot aankoop. Een goed doordachte inrichting maakt een bezoek aan uw showroom tot een belevenis.

3D visualisatie
Met ons 3D ontwerpprogramma kunnen wij uw  bedrijfsruimte virtueel inrichten. Een ontwerpplan gaat dan echt leven en met een klik op de muis kunnen we aanpassingen aanbrengen. We kunnen het soort meubels veranderen, de kleur van de wanden en zelfs ramen en deuren verplaatsen. Het resultaat van het ontwerp krijgt u digitaal tot uw beschikking.