Over MH Interieurdesign

Bij MH Interieurdesign geef ik u advies over en begeleiding bij de inrichting of verbouwing van uw woon- of bedrijfsruimte. Het creëren van sfeervolle en harmonieuze interieurs is mijn grote uitdaging. Interieurs die aansluiten bij de persoonlijkheid van de bewoners of gebruikers van een ruimte. Met een indeling en inrichting waar men zichzelf kan zijn en waar men zich thuis voelt.

Door goed te luisteren en door te vragen kan ik snel uw wensen en ideeën doorgronden en vertalen in een passend interieurontwerp, met creatieve en praktische oplossingen. Daarbij kan het om een complete metamorfose of herinrichting gaan, verkoopstyling of alleen om een kleuradvies. U krijgt altijd een persoonlijk op maat gemaakt advies.

Met enthousiasme en een positieve houding werk ik georganiseerd en snel. Ik kijk buiten de kaders en wijk af van gebaande paden. Mijn eigen waarden zijn authenticiteit en eerlijkheid en dat zoek ik ook in de partners en leveranciers waarmee ik samen aan prachtige projecten werk.

Bent u benieuwd wat ik voor uw interieur kan doen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Marian Hettelaar